מחלת סרטן בזמן חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

14/03/2009 | 15:58 | מאת: שירי

שלום, אני בחפושת לידה מזה 6 שבועות. חליתי בסרטן ואני אמורה להתחיל טיפולים בעוד שבוע. בשבועיים האחרוניים בעלי שמר כל יום על התינוק מכיוון שהייתי בבדיקות כל יום. מה החוק אומר בנושא? האם אפשר להכיר בזה שאני חולה ולהעביר את חופשת הלידה הנותרת לבעלי? מה לגבי השבועיים שהוא היה בבית, האם ניתן להכיר בהם בדיעבד? תודה

שלום רב, ראשית אני מאחלת לך מכל ליבי איחולי החלמה מהירה. תחילה פני למוסד לביטוח לאומי ושאלי אותם את השאלות הרלבנטיות. אם תיתקלי בקשיים צרי איתי קשר ואנסה להבין היכן הבעיה. שוב איחולי בריאות מעומק ליבי רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה