בקשה להעלאת שכר בזמן הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

12/03/2009 | 23:42 | מאת: רחלי

הנני בתחילת הריון ולפני כחודשיים פטרו 2 עובדות בחברתנוועומס העבודה שהוטל עלי אינו עולה על הדעת (אני עושה את עבודתן),המעסיק אינו מתכוון לגייס עובד נוסף (הוא יודע שאני בהריו)האם במצב כזה נכון לבקש העלאת שכר , האם יש סיכוי שיעלה בשכרי מכיוון שאני עושה עבודה כפולה ומכופלת? אודה לך על תשובתך בהקדם...

שלום רב, אני מאחלת לך שיעלה בשכרך אע"פ שאין חובה כזאת על פי חוק. יחד עם זאת שימי לב שאם העומס הור באמת גדול ייתכן שיש פה סוג של הרעת תנאים. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה