פיצויי פיטורים כחוק-דחוף

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

02/03/2009 | 22:41 | מאת: שולי

שלום, רציתי לדעת איך לכתוב מכתב למעסיק לפני תביעה שאני דורשת את פיצויי פיטורים המגיעים לי על פי החוק.המעסיק שלח לי טפסים הודעת עובד עקב פרישה מהעבודה שאני צריכה לחתום.רקע תחילת עבודה בתאריך 18/1/2007 עד עד 28/1/2009 בשנה הראשונה עברתי הריון 1 השנה השנייה עברתי הריון 2 יצאתי לשמירת הריון באפריל 2008 חופשת לידה הסתיימה 28/1/2009 הודעה על התפטרות למעסיק חודש מראש כבר ניתנה.גובה המשכורת 4,100 שלושת התלושים האחרונים: פברואר 4175,מרץ 4344,אפריל2620 טיעון המעסיק פיצויי פיטורים 3428 עדיין לא שולם אבקש בבקשה לעשות לי חישוב פיצויי פיטורים המגיעים לי ואיך לכתוב מכתב וכידוע לי לפי החוק המעסיק היה צרך לשלם לי 15 יום לאחר חופשת הלידה ולא שולם במידה ולא יסכים לשלם אני יכולה להוסיף לתביעה? תודה מראש

שלום רב, המקרה שלך מורכב מכדי לענות דרך המחשב. אנא פני לעו"ד לייעוץ לתשומת ליבך לשכות ויצו השונות ברחבי הארץ מעניקות ייעוץ משפטי ללא תשלום. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה