שעת הנקה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

25/12/2008 | 10:07 | מאת: מירי

עובדת היום במשרה מלאה . 6 ימים בשבוע כאשר אשוב מחופשת לידה בעזרת ה' . רוצה להעריך בחודש ע"ח ימי חופש שנצברו לזכותי . המעסיק מסכים שאלתי היא לגבי שעת הנקה האם זכאית ולכמה זמן ? באם ארד כשאשוב למשרה של 165 שעות 5 ימים בשבוע זכאית ?

לצערי לא שעת הנקה ניתנת רק לנשים העובדות במשרה מלאה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

29/12/2008 | 11:59 | מאת: ענבל

יש זמן מוגבל לתקופת הנקה ? אני הנקתי עד גיל שנתיים, זה אומר שהייתי צריכה לקבל את השעה הזו במשך השנתיים? אם במשרה מלאה

22/02/2009 | 16:12 | מאת: מורן

איך אני יכולה לדעת אם מגיעה לי שעת הנקה? ולכמה זמן? אם אני אעבוד חמישה ימים בשבוע כל יום שמונה שעות וחופשת הלידה שלי היתה ארבעה חודשים...

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה