דחוף-שינויי תנאי העסקה בהריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/12/2007 | 13:10 | מאת: z

שלום, אני עובדת בחברה למעלה מ-10 שנים. ב-4 שנים האחרונות התחלתי לעבוד מהבית כשהמחשב וכל החיבורים של החברה. אני מחוברת בתקשורת מיוחדת למשרדי החברה (רק בחיבור מיוחד-לא בגלישת אינטרנט) בזמנו קיבלתי אישור מהמנכ"ל לעבודה מהבית. אני עובדת ללא הגבלת שעות ו/או ימים. אני בחודש רביעי (שבוע 15) והמנכ"ל החדש החליט להחזיר אותי למשרדים (30-40 ק"מ מהבית) יש לי רכב מהעבודה. האם מותר לו לשנות את תנאי העסקתי?

שלום רב, להבנתי ולטעמי מדובר בהרעה ממשית ומשמעותית של תנאי ההעסקה. יחד עם זאת, אשמח לשמוע את עובדות המקרה לאשורן. מאחר והעניין דחוף תוכלי ליצור עימי קשר בסלולרי 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה