סטטוס וזכויות אחרי לידה.

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/12/2007 | 00:47 | מאת: ויקי

עבדתי במשך 13 חודשים במקום מסויים. בשלב כלשהו נכנסתי להריון והמשכתי לעבוד. אחרי תום 13 החודשים עברתי לגור עם בן הזוג מרחובות לפתח - תקווה. ידוע לי כי במצב כזה היו אמורים לפטר אותי, אך הייתי בהריון לכן לא יכלו לתת לי מכתב פיטורים. לא סגרנו שום דבר עם המעביד, פשוט הפסקתי לבוא. השאלה היא: מה הסטטוס שלי (מובטלת או לא)? מה הזכויות והחובות שלי מול המעביד אחרי לידה?

שלום ויקי, אם הפסקת לבוא, האם שלחת מכתב התפטרות כלשהו? אם לא, מדוע? האם המעסיק חיפש אותך? ביקש לקבל תשובות? אם אקבל יותר אינפורמציה, אשמח לענות בהתאם. בברכה, עו"ד רחל שחר

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה