ימי מחלה בהריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

23/10/2007 | 09:31 | מאת: שרונה

עו"ד שחר, שלום! אני אם לילדה בת שנתיים וכעת בהריון בשבוע 36. ברצוני לדעת אם יש באפשרותי לנצל את ימי המחלה שמגיעים לי בעבור הילדה כימי מחלה שלי? אני לא מנצלת את ימי המחלה של הילדה אף פעם מכיוון שאם הילדה חולה אז אימי שומרת עליה. הבעיה שכעת אני מרגישה מאוד לא טוב וכבר ניצלתי את כל ימי המחלה שלי ולכן אני רוצה לדעת, אם אני מביאה למעסיק את ימי המחלה מהרופא שלי האם לא ניתן להוריד את ימי המחלה האלו ממצבת ימי המחלה של ביתי? בתודה מראש, שרון.

ערב טוב שרון, עם כל ההבנה למצבך, לצערי הרב החוק אינו מאפשר שימוש שלך בימי המחלה של ביתך. החוק מקנה לך זכות לשימוש בימי מחלה לילד רק באם הילד חולה ולא אף אחד אחר, לא את או אביו או כל קרוב אחר. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה