חופשות מחלה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

12/12/2007 | 19:16 | מאת: אורלי

היי,אני בשבוע העשירי להריוני אחרי שניקלטתי בטיפולי IVF . הבעיה היא שאני עובדת כנהגת אוטובוס בדרך כלל כ-12 שעות ביום מפוצלות מה שאומר שמחמש בבוקר ועד תשע בלילה אני מחוץ לבית. החלטתי מידי פעם לקחת לי "חופשת מחלה" ושאלתי היא האם עלולים לשחק איתי ולא לשלם לי? אשמח לקבל את תשובתכם.

שלום רב, אם אכן אינך מרגישה טוב אזי אין כל מניעה ליטול ימי מחלה שהרי לכך הם נועדו. לא מדוע לי מדוע ירצו מעסיקייך לשחק איתך, זו לא הנאה גדולה להיות חולה. תרגישי טוב, עו"ד רחל שחר

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה