פיצויים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

12/11/2007 | 11:27 | מאת: יערה

עבדתי כשכירה עד הלידה. בתום הלידה אני ממשיכה לעבוד עם אותו בוס אך הפעם כעצמאית ולא כעובדת החברה. האם הוא אמור על פי חוק לשלם לי פיצויים על סיום עבודתי כשכירה בחברה?

להבנתי עליו לשלם לך פיצויי פיטורין שכן למעשה אינך עובדת של החברה יותר אלא ספק חיצוני. יחד עם זאת, אשמח אם תפרטי יותר: מה היו נסיבות שינויי ההעסקה, מה סוכם? האם סוכם בכתב או בע"פ אנא הרחיבי ואשמח לענות. בברכה, רחל שחר, עו"ד

12/11/2007 | 15:16 | מאת: יערה

תודה רבה. מדובר על עבודה על פרוייקט חדש שאנחנו נתחלק כשותפים ברווחים שלו. זו הצעה שהוצעה לי על ידו לקראת חזרתי לעבודה ובינתיים לא ערכנו שום הסכם. מצד אחד אני חוששת שבקשה לפיצויים עשויה להתפרש במקרה כזה ככפיות טובה, אך רציתי לדעת בתור התחלה מה אומר על כך החוק ומה מקובל לעשות במקרים כאלה.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה