דמי לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

11/11/2007 | 19:37 | מאת: מירב

הי אני בהריון בהתחלה וברצוני לשאול אני כרגע לא עובדת כמה ימי עבודה אני צריכה בכדי לקבל את דמי הלידה כ-3 חודשים או כמה תלושים צריך תודה

שלום רב מירב, לדמי לידה מלאים, בשיעור של 14 שבועות, זכאית עובדת ששולמו בעדה דמי ביטוח לאומי תקופה של 10 חודשים מתוך 14 החודשים הקודמים ליום בו הפסיקה עבודתה בהריון. לדמי לידה חלקיים, בשיעור של 7 שבועות, זכאית עובדת ששולמו בעדה דמי ביטוח לאומי תקופה של 6 חודשים מתוך 14 החודשים הקודמים ליום בו הפסיקה עבודתה בהריון. בהצלחה,

15/11/2007 | 12:30 | מאת: ק

שלום עו"ד שחר, בהמשך לנושא המדובר, חשוב לי בבקשה להבין - באם חסרים לי ימים ספורים לוותק עבודה של חצי שנה עד היום שנכנסתי להריון (תחילת עבודה במרץ ותחילת הריון לפי הביוץ(!)תחילת ספטמבר), איני זכאית לדבר? כרגע אני בחודש שלישי ויש עוד חצי שנה בע"ה. אודה לתשובתך

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה