פיטורים בהריון לאחר קבלת היתר מהתמ"ת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

06/11/2007 | 09:39 | מאת: לילי

עבדתי בחברה במשך שנה וחצי לערך, פוטרתי בחודש יולי כאשר הודעתי כי אני הרה לאור מצב של פיטורים רבים בחברה קיבלו מעסיקי אישור לפטר אותי בתאריך 9/10, יש לציין כי מחודש יולי עד תחילת ספטמבר חיכיתי להודעה של המעסיק בבית והוא ביקש שאני אחזור לעבוד בתחילת ספטמבר ואכן עבדתי עד 10/10. 1. האם ניתן לערער על ההחלטה ומה הסיכוי ואיך עושים זאת? 2. האם מגיעים לי 30 יום הודעה מוקדמת, לפי טענת החברה לא מגיע לי הודעה משום שידעתי על הפיטורים מבעוד מועד. תודה.

שלום רב, ניתן לערער על החלטה זו. הערעור הינו לבית הדין לעבודה. סיכויי הערעור תלויים ושונים בכל מקרה ומקרה ואת יכולה ליצור עימי קשר על מנת שאשמע את המקרה שלך ביתר פירוט. בוודאי שמגיעים לך 30 ימי הודעה מוקדמת. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה