בעל יוצא למילואים

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

05/11/2007 | 12:09 | מאת: אילנה

שלום לעו"ד ! בעלי אמור לצאת לקורס במילואים שיערך בדצמבר. באותה התקופה אני אהיה בחודש סוף שמיני תחילת תשיעי. הקורס שלו יתקיים בשלושה מקומות בארץ בו זמנית. אם רופאי יכתוב לו מכתב יש סיכוי שיאפשרו לו להיות במיקום הקרוב לביתנו ?

שלום רב, השאלה שאת שואלת הינה בתחום תקנות הצבא למיניהן. מציעה לך לפנות למומחה בנושא זה. מכל מקום, על פניו עצם היותך בהריון, אינה סיבה לדחיית מילואים אלא אם כן חלילה, הינך מצויה בבעיה בריאותית כלשהי אשר דורשת השגחה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה