זכויות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

22/10/2007 | 16:07 | מאת: דינה אלימלך

שלום, עבדתי במקום עבודה תשעה חודשים במשרה חלקית,שיצאתי לחופשת לידה הסניף נסגר. ברצוני לדעת האם חופשת לידה צוברת וותק במידה ואני מתפטרת מגיעים לי פיצויים? הם רצו לפטר אותי במהלך חופשת לידה אך נענו בשלילה ממשרד התמ"ס.אמור להפתח סניף חדש לא במקום מגוריי בעוד חודשיים האם הם חייבים לשלם לי משורת עד לפתיחת הסניף?הם אמורים להעסיק אותי במספר שעות העבודה שעבדתי ועל פי אותה המערכת שהייתה לי? מותר לי לחזור למס, חודשים ואז להתפטר על מנת לקבל את כל הזכויות שמגיעות לי ע"פי חוק? בתודה מראש דינה

22/10/2007 | 17:28 | מאת: דיאנה

האם מותר לפטר אותי בזמן שאני בחופשת לידה? שבועיים לפני שחזרתי לעבודה קיבלתי מכתב פיטורים הבית אם תאריך ב-15/01/08 יום האחרון של עבודתך ויצאתי לחופשה 10/07/07. אשמח לקבל תשובה ותודה תודה מראש דיאנה

בפירוש לא. ולא זו בלבד שאסור לפטרך בזמן חופשת לידה אלא שבהודעת 60 הימים שעל המעסיק לתת כהודעה מוקדמת עליו להעסיק אותך בהם, ואסור לו לשלם תמורתם ולא להעסיקך. בהצלחה.

23/10/2007 | 09:46 | מאת: דינה אלימלך

שלום, אשמח אם תעיני לשאלות ששאלתי ,התשובה שענית לדיאנה אינן עונות לשאלותיי בתודה מראש דינה

דינה שלום רב, בשאלתך עלו מספר סוגיות ואתייחס אליהן: תחילה לעיקרית שבהן תקופת חופשת הלידה צוברת וותק מלא לפיטורין. אם מתקבל סירוב מהתמ"ת לפטרך אזי על המעסיק להעסיק אותך באותם אחוזי משרה כפי שהיו ובאותה משרה. לאחר הלידה תוכלי לחזור ובמשך תשעה חודשים תישמר זכותך להתפטר לצורך טיפול בילד מה שיקנה לך את הזכות לפיצויי פיטורין. בהצלחה.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה