יציאת גבר לחופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/10/2007 | 08:46 | מאת: יעקב

שלום עו"ד רחל שחר אשתי תלד בעוד 3 חודשים ואני רוצה לצאת לחופשת לידה במקומה. אני יודע שזה חוקי אבל נראה לי שהמעסיק שלי מתכוון לעשות לי בעיות. מה עלי לעשות?

אכן כפי שציינת מבחינה חוקית אין כל מניעה ליציאתך לחופשת לידה במקום אשתך. לא ברור לי מה סוג הבעיות שהמעסיק שלך רוצה לעשות ואולם שים לב יש עדיין 3 חודשים עד הלידה במזל טוב, ולכן המתן בסבלנות ואם חלילה תיווצר בעיה כלשהי, בין אם לפני ובין אם לאחר הלידה, אנא פנה אלינו שנית לפורום. שיהיה במזל טוב, רחל שחר, עו"ד

15/06/2008 | 12:22 | מאת: ע.ס

שלום! בעוד חודשיים בערך אני צריכה ללדת ואני רוצה לדעת האםמגיעה לבעלי חופשה מהעבודה? הייתי רוצה לדעת אם קיים חוק כלשהו שהבעל צריך לקבל הלאה במשכורת לאחר הלידה? תודה מראש ע.ס

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה