זכויות יולדת לומדת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

30/05/2010 | 14:51 | מאת: טלי

אני לומדת באוניברסיטה בארץ. לפני 3 חודשים ילדתי. מה הזכויות שלי? בבוקר אני מאחרת לפעמים לשיעור כי אני צריכה להביא את התינוק לשמרטפית, אי לכך רוצים לבטל לי את הקורס. בנוסף מעירים לי על הנקה...מה הזכויות שלי..מותר להם לעשות לי משהו?

30/05/2010 | 15:18 | מאת: גולשת

לדעתי זה לא ממש קשור לפורום הזה, שעוסק בדיני עבודה במסגרות השונות, שרלבנטים לעניין תקופת ההריון , הלידה ואחריה. נראה שזה עניין של מדיניות בכל אוניברסיטה בנפרד, וכדאי שתשאלי עם מי אפשר לדבר בנושא (אולי דיקן סטודנטים?)

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה