עזרה בדיני עבודה לאישה בהריון דחוף...

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

06/05/2010 | 16:41 | מאת: שבוע 28

שלום אני בחודש 7 שבוע 28 לפני חודש נודע לי שיש חוק שאוסר להעסיק אישה מהחודש ה5 להריונה בשבתות ולילות כשפניתי למנהלים שלי קיבלתי תשובה שלילית ועוד שזה היה רק בחודש 6 כי לא ידעתי לפני.. אחרי התעקשות מצדי קבלתי מה שרציתי אבל היום בוקר נאמר לי שהם בדקו את זה שוב וזה לא נכון כי מי שחתומה על חוזה של משמרות זה לא חל עליה.. רציתי לדעת אם זה נכון?? וגם מה זה אומר שבתות ולילות??? אשמח לתשוב אני אבודה מאוד כי אני לא יכולה לעבוד את כל השעות והימים האלו... תודה מראש!

שלום רב, העסקת אישה הרה במשמרות האמורות אסורה על פי חוק עבודת נשים. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה