הרעת תנאים

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

12/04/2010 | 19:30 | מאת: נטע

שלום היום המנכל כינס את העובדים ואמר שיש בעיות צמצומים ולכן יאלץ לפטר כמה מהעבודים וליתר לקזז במשכרת ...אני עובדת שם 5 שנים בערך ואני לא חושבת שהוא יפטר אותי אבל האם הוא יכול לקזז לי במשכרת אני עובדת במקום פרטי חב' הייטק אך עם חוזה אישי מסודר ...במהלך ה 3 שנים האחרונות הייתי בטיפולי פוריות והוא לא ידע על כך מאחר והא טיפוס מלחיץ ומציק ושבוע שעבר התבשרתי שאני בהריון וכמובן אני לא רוצה לספר לו בכלל עד חודש חמישי ע"פ החוק האם הוא יכול להרע לי את התנאים ? מה אני יכולה להגד להגנתי ? המון המון תודה

13/04/2010 | 18:15 | מאת: נטע

שאלה נוספת במידה והוא מקזז לנו בשכר 35% שזה המון. אני אפגע אחרי זה בפיצויים ובאבטלה ובדמי לידה נכון ? מה אני יכולה לעשות להגן על עצמי כי הבנתי שהחוק יהיהי לצידו ברגע שיש קשיים כלכללים והוא לא יפגע רק בי אלא בכל החברה אז יאשרו לו אז אני מבינה שאין לי מה לגשת אליו בטענה שאני בהריון או בטיפולים כי אני לא מעוניינת ספר לו העניין הוא שהוא יפגע לי בזכויות העתידיות שלי ...האם כדאי לומר לו שאני מעדיפה לעזוב ולקבל פיצויים הרי זאת הרעת תנאים השאלה אם שווה לי לשבת בבית ומשתלם לאחר שחיכיתי הרבה שנים כדי לצאת עם פיצויים ועם כל הזכויות של הריון ...מה דעתך ? המון תודה

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה