זכויות אישה בהריון על תקן מחליפה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/03/2010 | 16:43 | מאת: שני

אני מחליפה בעבודה מאז אוגוסט 2009 (ז"א 7 חודשים) בחודש הבא אמורה הבחורה שאני מחליפה אותה לחזור לעבודה. בזמן זה נכנסתי להריון כיום אני בשבוע 14. האם במקום העבודה יכולים להפסיק את עבודתי ולשלוח אותי הביתה? בנוסף אומר שהגעתי החתימו אותי על העסקה עד חודש פברואר 2010 אך הבחורה שאני מחליפה אותה האריכה את חופשת הלידה שלה עד חודש אפריל 2010 ואני כרגע לא חתומה על שום מסמך. אודה לך על תשובה.

שלום רב, אם את חתומה על חוזה העסקה לפחות משנת עבודה קרי שנים עשר חודשים אז קיימת למעסיק, לצערי, האפשרות לפטרך. דאגי שיחתימו אותך בדחיפות על חוזה העסקה המשכי. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה