חזרה לעבודה לאחר חלת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

14/03/2010 | 14:52 | מאת: ליאורה

שלום רב, ביקשתי וקיבלתי חלת לאחר חלד למשך 12 חדשים ( בסכ"ה ). אני מעוניינת להקדים ולחזור בתם 10 חדשים. שאלותיי הן : 1. האם במקום העבודה רשאים לא לקבל אותי לפני תם החלת או שמרגע שהודעתי שברצוני לחזור עליהם לאפשר לי לשוב לעבודה. 2. האם רשאים לנייד אותי ולהרחיק אותי ממקום מגוריי , אם כן , על איזה פרק זמן מדובר ? אציין שאני עובדת כ 12 שנה במוסד פיננסי.

שלום רב, האם חל עלייך הסכם קיבוצי כלשהו? בברכה, רחל שחר, עו"ד

16/03/2010 | 23:03 | מאת: ליאורה

מבדיקה שעשיתי , לבנק בו אני עובדת יש הסכם קיבוצי . מה המשמעות לגביי ? וחשוב מכך, מהי תשובתך לשאלותיי ? תודה מראש- ליאורה

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה