הריון שני בעבודה זמנית

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

13/03/2010 | 13:38 | מאת: מיכל

הי אני עובדת בעבדוה זמנית ובעוד כחודש בדיוק ימלאו שם חצי שנה. הם עדין לא הודיעו לי אם הם מתכוונים להאריך לי את החוזה אבל ככל הנראה שכן. לבנתיים גיליתי שאני בהריון אני מרגיה רע ביותר בקושי מסוגלת לנשום, לעמוד על הרגליים(זה הריון שני בראשון זה לא היה כך) למי אני הולכת כדי לבדוק האם אני זכאית לשמירת הריון אם בכל? אילו בדיקות עלי לעבור כדי שיידעו בוודאות אם אכן אני זכאית לשמירה? אם יפטר אותי עכשיו ולא יאירכו לי את החזוה מה הן זכויותיי מבחינת ביטוח לאומי?? תודה רבה מיכל

שלום רב, זכאות לשמירת הריון היא על פי החלטת הרופא המטפל. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה