שלום אשמח אם תעני בהקדם .תודה מראש...

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

28/02/2010 | 21:48 | מאת: דקל

שלום אני עובדת קבלן אני בשבוע 17 להריון.החברה שהוא שלח אותי לעבוד בה פשטה רגל.כתוצאה מכך הוא רוצה לשלוח אותי לעבודה שלא מסתדרת לי עם השעות כי אני עם ילד ואין לי מי שיטפל בו.וגם עלות הנסיעות גדולה פי 3 מהנסיעות שהוא משלם לי.רציתי לי לדעת אם מותר לי לסרב לדבר כזה?כי באמת שאין לי עזרה של אף אחד עם הילד.

01/03/2010 | 08:38 | מאת: דקל

שלום בנוסף לשאלתי הקודמת המעסיק טוען שאת הזמן שאני יושבת בבית שכביכול הוציא אותי לחופשה עד שימצא לי מקום חילופי הוא לא ישלם לי שהוא לא מוכן לשלם לי .לפי מה שאני בדקתי בהסתדרות הוא מחוייב לשלם לי אסור לו לפגוע לי בשכר.מה אפשר לעשות במצב כזה?והאם הטענה שלו צודקת?

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה