שעות נוספות בזמן הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

23/02/2010 | 11:14 | מאת: טל יובל

שלום, אני רוצה לדעת ולהבין את החוק היטב יותר המדבר על שעות נוספות מתחילת חודש חמישי, וזאת כי קודם לו סעיף המדבר על יום שבת. האם מותר לעובד להעסיק אותי שעות נוספות ביום חול ללא אישור שלי ושל הרופא???

שלום רב, החל מחודש חמישי, אם אינך מסכימה לא ניתן להעסיקך בשעות נוספות. בברכה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

25/02/2010 | 09:48 | מאת: טל יובל

אני עובדת בעבודה של משמרות שזה מקשה עליי כי אני ניכנסת לפעמים הביתה בעשר בלילה האם בהמשך אם אני מביאה אישור מהרופאה שאני לא יעבוד משמרות ערב האם חייבים לכבד זאת???

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה