שינוי בתפקיד לאחר חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

21/02/2010 | 21:12 | מאת: ש

שלום. חזרתי היום מחופשת הלידה למוסד ממשלתי בו עבדתי 9 חודשים לפני הלידה. (כשהתקבלתילעבודה לא ידעתי שאני בהריון יום לאחר שנודע לי כי אני בהיריון הודעתי על כך לממונים) נקראתי היום לשיחה בו נאמר לי כי עליי לעבור תפקיד, לתפקיד זוטאר יותר, ובנוסף לעבוד פעם בשבוע אחרה"צ למרות שלפני הלידה עבדתי רק בשעות הבוקר. האם מותר להם לעשות זאת? כיצד עליי לפעול?

שלום רב, אסור להם.חד משמעית. 60 יום לאחר החזרה מחופשת הלידה. פני לעו"ד על מנת שיוציא להם מכתב התראה. בברכה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה