זכויות לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

18/02/2010 | 18:33 | מאת: אני

שלום רב! אני עובדת בפרויקט מסוים של עמותה מזה כארבע שנים בכ-50|% משרה. לפני כחודש (בינואר) התחלתי לעבוד בפרויקט נוסף של העמותה בעוד כ- 50 % . כך שמהחודש הקרוב העמותה תשלם לי בתלוש שכר אחד על משרה מלאה. אני בהריון בחודש רביעי ושאלותי הן: 1. האם דמי הלידה שאקבל הן של עובדת במשרה מלאה? עד שאצא לחופשת לידה יהיה לי ותק של חצי שנה בערך במשרה החדשה יותר וותק של ארבע וחצי שנים בחצי המשרה הקודמת. 2. כרגע אני בשמירת הריון עד תחילת אפריל האם זה יכול להשפיע על דמי הלידה (סביר להניח כי בתחילת אפריל אחזור לעבודות) תודה ררבה

שלום רב, אנא פני למוסד לביטוח לאומי לחישוב מדוייק של דמי הלידה וכן באשר לשאלה השנייה. בברכה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה