הראת תנאי עבודה לאחר חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/02/2010 | 15:53 | מאת: נטלי

שלום רב! אני עובדת ברשת חנויות מאוד גדולה בתפקיד של מנהלת חנות,ברשת חמש שנים.בחודש אוקטובר האחרון יצאתי לשמירת הריון ובחודש דצמבר סגרו את החנות שניהלתי והתחלף המנהל,כרגע אני חודש וחצי לפני החזרה לעבודה התקשרתי למנהל החדש והוא אמר שאני אדבר איתו שבועיים לפני מועד החזרה והוא יגיד לי איפה אני יעבוד והדגיש בפני שמנהלת אני לא אהיה אלא אשאר עם אותו היקף השעות ולא יפגעו לי בשכר רק בתפקיד,אמרתי לו שאני רוצה לדעת לפני לאן אני מיועדת כדי להערך בהתאם,והוא אמר שהוא לא מעוניין להגיד לי או להיפגש איתי ומה שהוא חייה על פי חוק זה רק השכר והיקף שעות. לציין כי החנות שניהלתי היתה ליד הבית שלי וכרגע החנות הכי קרובה היא במרחק נסיעה ואם לא בעיר אחרת בכלל. מה עוד שמאוד נפגעתי מהיחס המזלזל אני מנהלת כבר שלוש וחצי שנים ברשת הזאת ומרגישה כאילו הוא דוחק אותי הצידה כאילו אני איזה בעיה שצריך לפטור. האם ניתן לעשות משהו בנידון?תודה מראש

שלום רב, עליו להחזירך בדיוק לאותו תפקיד ולא רק להיקף שעות. שלחי לו מכתב ברור מעורך דין. אני מאמינה שאם זו רשת גדולה המכתב יפתור את הבעיה. בברכה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה