אישור רפואי להורדת שעות עבודה בהריון ודרישת מעביד

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

08/02/2010 | 17:34 | מאת: יעל

שלום יש לי אישור רופא לעבוד 6 שעות ביום (אני בהריון שבוע 30) במקום שעות מלאות שעות העבודה הרגילות שלי הן 0700-1600 האם מותר למעביד לקבוע שעקב האישור אני צריכה לעבוד כעת 0900-1500 או כפי שאני הבנתי בתקנות שאין לשנות לעובד את השעות אני צריכה להמשיך להגיע בשעה 0700 ולעבוד 6 שעות

שלום רב, אכן עלייך להמשיך בשעות הקודמות. אין תזוזה בשעות. בברכה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

02/03/2010 | 11:05 | מאת: יעל

שלום שוב אז כן הם שינו לי את השעות אבל אני יכולה להסתדר אם זה שאלה נוספת לי שנתקלתי כעת האם מותר להם ברגע שאני מביאה מכתב מרופא שעלי להפחית שעות עבודה עקב ההריון האם מותר להם להכניס לי את החסרים כמחלה או עליהם להוריד לי את תקן שעות העבודה ללא פגיעה בשכר לתקופה שנותרה? בפעם הקודמת שקרהלידבר כזה במקום עבודה אחר לא פגעו לי בשכר וכן לא השלימו לי זאת כמחלה אשמח לתגובה מהירה

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה