עיכוב בתשלום הפיצויים

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

08/02/2010 | 14:30 | מאת: דיאנה

הילדה שלי אוטוטו בת חצי שנה. לפני כשלושה חודשים הגשתי מכתב התפטרות לצורך טיפול בילדה, אבל עד כה כל עניין הפיצויים מתעכב. מנהלת החשבונות של המעסיק שלי, טוענת כי את חישוב הפיצויים עושים לפי שעות עבודה שעשיתי מדי חודש, והחליטה שכל חודש במשך שנתיים קיבלתי יותר ממה שמגיע לי, על כן זה מתקזז מסכום הפיצויים שלי. מעולם לא קיבלתי מעבר למה שהייתי צריכה לקבל. האם כל זה צודק? האם באמת חישוב הפיצויים נעשה כך? לפי לפנות ומה לעשות?

שלום רב, פני לעורך דין. שאלת הקיזוז לא ברורה לי. בברכה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה