מחלה בזמן חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

08/02/2010 | 09:59 | מאת: מיכל

שלום רב, ילדתי את בתי לפני כשבועיים ומייד לאחר מכן התחלתי להרגיש לא טוב. בסופו של תהליך בדיקה הסתבר שנדבקתי בוירוס ושאני נזקקת למנוחה של כחודש ימים במיטה. האם ישנה אפשרות לחשב זאת כימי מחלה או שזה יבוא על זמן חופשת הלידה שלי? אני בינתיים לא מצליחה להנות ואפילו לא לטפל בתינוקת. אני בבדיקות ובתי חולים כל הזמן ורציתי בבקשה לדעת מה הן זכויותיי. אם אפשר שאלה נוספת, מתי אני אמורהלהודיע למעביד אם אני רוצה להאריך את חופשת הלידה בשבוע שבועיים? תודה מראש,מיכל

שלום רב, לצערי, על חשבון חופשת הלידה. החלמה מהירה. בברכה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה