בבקשה עזרתך !!!!

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

03/02/2010 | 09:14 | מאת: אולגה

שלום ! אני בחורה לא נשואה ,התקבלתי לעבודה בחודש 3 להריון , ועובדת כרגע במשרה מלאה . לאחר חודש עבודה נודע להנהלה על המצבי , והם רוצים לפטר אותי. האם הם יכולים לעשות זאת ? ובמידה הם מפטרים אותי , מה הזכויות שלי האם אני מקבלת משהו מביטוח לאומי , איך אני יכולה להתקיים ? תודה מראש על התייחסות

אבקש כי תפרטי האם יש לך ראיה כלשהי שפיטורייך נעשו על רקע הריונך וזאת על מנת שאוכל להבין את המצב המשפטי ביתר בהירות. בברכה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

03/02/2010 | 16:11 | מאת: אולגה

עוד לא פיטרו אותי , אבל מנהל אמר לי בפירוש " " אם היינו יודעים שאת בהריון לא היית מתחילה לעבוד אצלינו , ועכשיו אנו צריכים לבדוק האם בכלל תוכלי להמשיך לעבוד פה. השאלה היא , במידה ומפטרים אותי איזה זכויות יש לי ? האם מגיע לי משהו מביטוח ליאומי ? או ממעביד?

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה