האם אני מוגנת ע"י חוק איסור פיטורין בהריון?

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

15/12/2009 | 16:54 | מאת: אוסי דיין

שלום, אני בהריון עובדת במקום עבודה מזה 4.5 חודשים (פחות מ 6 חודשים), מועד תחילת עבודתי 27.7.09 היום הודיעו לי על פיטורי 14.12.09 ע"פ חוזה העבודה עליו חתמתי, מגיע לי זכות הודעה מוקדמת של 45 יום. כלומר לאחר 45 יום (הודעה מוקדמת) אגיע בול ל-6 חודשי עבודה (לייתר דיוק 6 חודשים ויום). האם חוק איסור פיטורין במהלך הריון לעובדים מעל 6 חודשים, מגן עלי במקרה זה? בתודה מראש אוסי

שלום רב, מקרה בעייתי ביותר בשל הפרשנות האפשרית לסיבת הפיטורין. ממליצה לך לפנות לייעוץ אצל עו"ד שיוכל לבחון את מלוא המורכבות. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה