תוך כמה זמן מקבלים אישור על הארכת חופשת לידה ?

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

14/12/2009 | 13:54 | מאת: אורטל

רחל שלום, הגשתי בקשה להארכת חופשת לידה לכח אדם בהוראה לפני שבוע. אך עדיין לא קיבלתי תשובה האם אושר לי או לא (מכיוון שאני עובדת פחות מ 24 חודשים). כמו כן הבנתי שרכזת כח אדם שלנו נמצאת במחלה לתקופה ארוכה וכרגע אין מי שמחליף אותה. מה אוכל לעשות על מנת לדעת מה קורה עם זה ? שלחתי מייל למהלת כח אדם אך לא קיבלתי תשובה ? צריכה עצה דחוף מכיוון שאמורה לחזור בסוף החודש ולא יודעת מה עלי לעשות....

שלחי מייל נוסף, עם העתק למנהל החברה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה