עזרה דחוף-התפטרות לפני חל"ד

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

09/12/2009 | 14:54 | מאת: נטע

שלום רב, עובדת בעבודתי הנוכחית שנה היום. כרגע לקראת חודש רביעי, אני רוצה לעזוב את העבודה חודש לפני יציאתי לחופשת לידה. עקב מעבר דירה לצפון הארץ עם בעלי.(אין לו שם עבודה או משהו ) א. האם אני זכאית לדמי פיצויים? ב. האם זכאית לדמי לידה? ג. האם זכאית לאבטלה לאחר חופשת הלידה? אודה לכם על תשובה מקצועית תודה ושלום נטע.

שלום רב, א. זכאית אם תצייני שאת מתפטרת לרגל טיפול בילד. ב. תלוי כמה זמן עבדת ברצף לפני העבודה הנוכחית. ג. כן. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה