פיצול המשרה לאחר חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

07/12/2009 | 13:35 | מאת: דלית

שלום, אני מנהלת משרד בחברה כבר 3 שנים יצאתי לחופשת לידה ומישהי צעירה ממני החליפה אותי, העבודה שלי לפני חופשת הלידה והעבודה שלי כללה גם ניהול משאבי האנוש של החברה.- זו פונקציה שלא הייתה בחברה. אני עומדת לחזור ושמעתי שהמחליפה שלי תקבל תקן של מנהלת משאבי אנוש ואני אחזור להיות מנהלת משרד. חיכיתי לקידום ולהתברג לתפקיד מנהלת משאבי אנוש כבר הרבה זמן ועכשיו בעצם מורידים לי חלק שמאד אהבתי בעבודה שלי. ונתנו את התפקיד למישהי צעירה ממני (אך בעלת ההשכלה המתאימה) יש לי הרגשה שנתנו לה את התפקיד על מנת לייאש אותי ושאפרוש האם העובדה שלקחו לי חלק מהתפקיד יכול ללהחשב להרעת תנאים? לא פגעו לי בשכר

שאלה מורכבת מאוד. ממליצה לפנות לייעוץ משפטי אישי. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה