פיטורים בזמן הריון חודש 6

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

06/12/2009 | 09:02 | מאת: אורטל

שלום, אני בחודש 6 צריכה ללדת משוער ב- 15.3.2010 קיבלתי הבוקר מכתב פיטורים מהמעסיק שלי עקב סגירת החברה , שלפני כמה שבועות הוא אמר לנו שזו כוונתו אך יש שותף חדש שנוסף לחברה ובגלל זה הם פותחים יחד חברה חדשה ואני יכולה להמשיך לעבוד רק בלי כל הותק שלי של 3 שנים וכל זכויותיי. האם הוא יכול לפטר אותי בשלב זה ? מה אני צריכה לעשות אם לא ינתו לי כל זכויותיי? אשמח לתגובה בהקדם תודה ויום טוב

אסור לו בתכלית האיסור לפטר אותך. הדבר מנוגד לחוק עבודת נשים. עלייך לפנות לעורך דין על מנת שזכויותייך לא ייפגעו. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

09/12/2009 | 11:15 | מאת: אורטל

רחל שלום, תודה רבה לך על התגובה המהירה, בהמשך לשאלתי ולתשובתך. אשמח לדעת אם הוא מכריז על פשיטת רגל בסוף חודש דצמבר מה אני צריכה לעשות? תודה אורטל

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה