זכאות לדמי לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

24/11/2009 | 12:13 | מאת: ג'ני

שלום לפני חודשיים ילדתי תאומים ויש לי ילד קטןנוסף.מענק לידה קבלתי אחרי חודש וחצי אחרי כמה וכמה פניות. עדיין לא קבלתי דמי לידה למרות שהגשתי טופס לפני חודש. בפניה שלי לסניף פקידת ביטוח לאומי אמרה לי שמכיוון שעבדתי אצל בן זוגי הם צריכים לדון בזכאות שלי לדמי לידה. את התשובה אני אמורה לקבל תוך 6 חודשים. האם תקופת ההמתנה לתשובה היא חוקית.

האם הסבירו מדוע תקופת ההמתנה כה ממושכת? בברכה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה