התפטרות,קבלת פיצויים ומציאת עבודה חדשה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

22/11/2009 | 08:34 | מאת: ירדנה

ילדתי לפני כמעט 3 חודשים,ביקשתי הארכה של חופשת הלידה בחודש על מנת לקבל את הפיצויים. **האם עליי לדווח גם לביטוח לאומי על הארכת החל"ד? ** במידה ואמצא עבודה אחרת,קרובה יותר ופחותת שעות,האם אוכל לעבוד אפילו שביקשתי להתפטר "לצורך טיפול בתינוקת"??? וכן-האם צריך קודם לחכות שישולמו הפיצויים ורק אז אוכל להתחיל?

שלום רב, אם העבודה נוחה יותר פחות שעות וכו' אין כל בעיה להתחיל לעבוד. בברכה, רחל שחר, עו"ד 052-4616973

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה