עבודה חדשה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

19/11/2009 | 21:57 | מאת: מיטל

לפני שבועיים התפטרתי מעבודתי שעבדתי בה כחצי שנה והתחלתי עבודה חדשה בתחום שלמתי אך להפתעתי גיליתי שאני בחודש שני להריון מה עלי לעשות? מתי עלי להודיע למעסיק החדש? והאם יש סיכוי שיוכלו לפטר אותי בגלל ההריון בתירוצים אחרים?? מה עלי לעשות ? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי תודה מיטל

שלום רב, עלייך להודיע למעסיק עד החודש החמישי. עלייך לנסות ו7לקבל כמה שיותר פידבקים חיוביים על עבודתך ולנסות לשמור ראיות על היחותך עובדת טובה. כך, אם ירצו לפטר אותך יהיו בידייך הוכחות שזה בגלל הריונך. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

19/03/2010 | 10:12 | מאת: שירן

אם בכל זאת הבוס פיטר אותה כאשר היא סיפרה לו שהיא בהריון ועדיין לא עבר חצי שנה מאז שהיא התחילה לעבוד שם,האם היא תוכל לתבוע את מקום העבודה על זה שפיטרו אותה בגלל ההריון?

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה