האם אפשר לפגוע לי התנאים בזמן הריון?

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/11/2009 | 08:55 | מאת: מיכל

לפני חצי שנה הורידו לי את המשרה ל60% במסגרת קיצוצים. החודש החזירו אותי למשרה מלאה. אני בשבוע 16 להריון ומתחיל להיות קשה להסתיר. אני חוששת שאם אני אספר לפני שיסתיים חודש מלא של משרה מלאה יחזירו אותי ל60% בגלל שאני בהריון.האם הם יכולים לעשות זאת? חשוב לציין שגם הקיצוץ משרה וגם החזרה למשרה מלאה לא תועד במסמך כל שהוא אלא רק בעל פה.

שלום רב, אני צריכה עוד פרטיחם להבין את התמונה המלאה. צרי עימי קשק 052-4616973 בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה