עיכוב בקידום לאחר חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/11/2009 | 19:44 | מאת: רונית

שלום רב, אני עובדת במקום עבודה מזה כשנתיים. לאחר עבודה של שנה יצאתי לחופשת לידה של כמעט 9 חודשים וחזרתי לפניי מספר חודשים לעבודה. בתפקידי אני מיועדת לקידום משמעותי ככל העובדים בדרג שלי. עם חזרתי לעבודה הובהר לי כי אני לא אקודם בקרוב היות שזמן שהותי בבית לא נספר לי כחודשי עבודה וניסיון.. וכי עברתי לסוף התור. זאת אומרת שאקודם אחריי כול השאר (היות והם צברו יותר זמן חודשי עבודה נטו ממני). המצב עכשיו שאני הותיקה ביותר בתפקיד אך מקודמת אחרונה מכיוון שהקידום ניתן לפי מספר חודשי עבודה נטו (לא כולל חופשות ארוכות כמו לידה). יש לציין כי מנהליי לא הבהירו כול סיבה אחרת לעיכוב בקידום וכי זו הסיבה היחידה. האם נראה לכם תקין?? רונית

שלום רב, על פניו נראה כי יש כאן עילה לתביעה חמורה. יחד עם זאת, יש הרבה פרטים שחסרים לי. צרי עימי קשר בסלולרי. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה