התפתרות בזמן חל"ת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

11/11/2009 | 22:12 | מאת: אורנה

שלום, רחל,אני עובדת במקום עבודה פרטי יותר מ 6 שנים. כרגע נמצאת בחופשת לידה מאורכת (חל"ת). אני מעוניינת להתפתר מעבודה חודשיים לפני מועד חזרה לעבודה אחרי חל"ת, המוסכם ביני לבין מעביד . האם אני צריכה לתת הודעה מוקדמת להתפתרותי? מה יהיה תאריך סיום התקשרות עם מעביד7 יום הודעה וא בעוד חודש ימים? תודה.

שלום רב, ניתן להתפטר במהלך חל"ת. עלייך לתת הודעה מוקדמת של חודש שיכול לחפוף את החל"ת. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה