הרעת תנאים בהריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

11/11/2009 | 15:43 | מאת: שירן

שלום, אני עובדת בקופ"ח. בחודש החמישי להריוני, עובדת מזה 4 שנים באותו מקום עבודה. המעסיק ביקש ממני שאגיע 3 פעמים בשבוע לעבודה בשעה 7:30 במקום השעה הרגילה-8:00 . כשסירבתי לבקשה היות ויש לי ילדה קטנה שאני צריכה לקחת אותה למעון בבוקר בשעה הזאת, הוא אמר שאין בעיה, שאחפש לי סניף אחר לעבוד בו (מה שמצריך נסיעות באוטבוסים 4 פעמים ביום..) והוא יביא פקידה אחרת במקומי בימים אלה.. כמובן שלא יכולתי להסכים להצעה השנייה ובלית ברירה הסכמתי. יש לציין שעדיין לא בכתב. מה עליי לעשות???

שלום רב, הודיעי לו על סירובך בכתב. זו אכן הרעת תנאים בהריון. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה