פיטורים בעקבות אישור ממשרד התמת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

10/11/2009 | 12:21 | מאת: מיכל

שלום, המעסיק שלי קיבל אישור לפטר אותי ערב הלידה בלבד. בחוזה האישי שלי מול המעביד, יש צורך בהתרעה של 30 יום. המעביד ביקש את האישור כבר מזמן, אולם רק ב25 באוקטובר הוא קיבל אותו, ורק היום הוצא לי מכתב פיטורין אישי. האם יש צורך בהתרעה של ה-30 יום? גם אם לא אקבל משכורת (אני הרי בחופשת לידה) הרי יצבר לי יום חופשה נוסף וכן ותק לפיצויים.

שלום רב, אם את בחופשת לידה אין צורך בהתראה של 30 ימים. בתקופת חופשת לידה אין צבירה לימי חופשה. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה