דמי אבטלה: התפטרות + פיטורין - לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

09/11/2009 | 13:30 | מאת: שרי

לאחר 5.5 שנות עבודה שכללו הריון + חופשת לידה למשך 6 חודשים (מתוכם ניצלתי חודש ימי חופשה שהצטברו). מקץ שנה, נכנסתי להריון 2, ולאחר 5 חודשים של חופשת לידה, התפטרתי כאשר המעסיק שילם לי פיצויים. לאחר פחות מ 60 יום הודעתי שאני מעוניינת לחזור, לכן המעסיק החזיר אותי לעבודה אך רשם אותי בחברת בת שלו. כעת עברה 5.5 חודשים והמעסיק פיטר אותי. השאלה שלי היא: האם מגיעים לי דמי אבטלה?

שלום רב, לא רואה מניעה שכן להבנתי שולמו בעבורך דמי ביטוח לאומי כדין. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה