זכאות לדמי אבטלה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

09/11/2009 | 13:29 | מאת: ה.ש

שלום לעו"ד רחל שחר, הייתי בלשכת התעסוקה, כל פעם יוצא לי ציור של בית ואמרו לי לבוא לשם כל חודש לחתום. הלכתי לביטוח לאומי ויש לי את מספר ימי העבודה הדרושים לזכות, 175 בערך,אמרו שיוכלו לעגל לי את זה ל195 ימים, אך בסופה של שיחה, מאו לי כי לא מגיע לי דמי אבטלה כי אני מתחת לגיל 25. השאלה מה אני יכולה לעשות? אני אישה נשואה, בהריון בחודש 5. כל כך נפגעתי מהם, כי מה ההבדל בסה"כ ביני לבין מישהו בת 25 בהריון??

שלום רב, לא הבנתי את השאלה, מה כוונתך ציור של בית? בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה