ימי חופשה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

04/11/2009 | 09:31 | מאת: שירי

שלום, אני עובדת בעלת ותק של 8 שנים (משרה מלאה).בטרם צאתי לחופשת לידה (החופשה החלה בסוף אוגוסט) היתה לי יתרה של 18 ימי חופש. כעת- לקראת החזרה לעבודה ברצוני לממש את כל יתרת ימי החופש שנותרה לי, לדברי נציג משאבי- אנוש חישוב יתרת ימי החופש משתנה וכעת יש לי 16 ימים ולא 18 כפי שרשום בתלוש השכר. האם הדבר חוקי? מדוע הופחתו לי ימים? בברכה שירי

שלום רב, זה מוזר מאוד. אינני יודעת מדוע הופחתו ימי החופשה עלייך לבדוק זאת מול מחקת משאבי אנוש. בברכה, רחל שחר,עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה