שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

03/11/2009 | 10:52 | מאת: נועה

רחל שלום, אני נמצאת כעת בחופשת לידה ואמורה לחזור בעוד חודשיים. אני מורה שנה שנייה בבית הספר. המנהל ביקש שאצא להתמקצעות שהתחילה לפני שבועיים, אין באפשרותי כרגע לצאת להשתלמות . הודעתי על כך למנהל והוא אמר שזו החלטה שלי אך שאני אקח בחשבון שהוא יעדיף מורה שכן עברה את ההתמקצעות ושאקח זאת בחשבון. רציתי לדעת מה קורה במקרה זה על פי חוק ? כמו כן חשוב לציין שאמרתי לו שאני מעוניינת בהשתלמות זו אך כרגע לא מתאפשר לי. בברכה, נועה.

שלום רב, הוא חייב להחזיר אותך לאותו תפקיד כמו לפני חופשת הלידה אבל ההגנה הזאת היא רק למשך 60 ימים. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה