קיצוץ ימי עבודה בזמן הריון לכלל החברה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

02/11/2009 | 20:34 | מאת: לולה

בזמן שהייתי בהריון החברה עברה לעבוד 4 ימי עבודה במקום 5. למשך חודשיים עברתי גם אני בידיעה שזה לטובת החברה.לאחר חודשיים חזרתי לעבוד מלא בהסכמתם על מנת שלא יפגעו דמי הלידה שלי. הם הסכימו איתי כי כאשר אשוב מחופשת לידה הם יורידו לי את הימים הללו שבגינם שילמו לי בזמן ההריון וכן שאני אעבוד יום פחות מכל החברה (שעברה לעבוד 3 ימים), קרי יומיים בלבד. האם מותר להם? לטענתם אם היו פונים לקבלת אישור משרד העבודה היו מקבלים.

שלום רב, אסור בתכלית האיסור!!!!!!!!! מנוגד לחוק עבודת נשים. נדרש היתר מהתמ"ת. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה