הרעת תנאים?

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

25/10/2009 | 20:53 | מאת: אלה

שלום אני בהיריון תאומים בחודש חמישי. לפני שנה מעסיקי ביקש לפטר את הבוסית שלי ולקדם אותי לתפקידה. לאחר כחצי שנה, עדיין לא פיטר אותה מסיבותיו, ובינתיים נכנסתי להיריון. כעת הוא לחוץ לפטר אותה אך לא רוצה כניראה לתת לי את התפקיד שכרוך בהתרוצצויות, ואני ממש בקושי הולכת. אני מאוד מתוסכלת מכך שעמדתי על סף קידום ועברה כבר שנה ולא קודמתי. האם זה חוקי להבטיח לעובד קידום ולאחר שנה לא ליישם, כניראה כרגע בגלל ההיריון? יש לציין שהוא סיפר לי לפני שנה שעומד לפטר את כל עובדי המשרד חוץ ממני, אבל אין לי כלום כתוב, יש רק מצלמות במשרד... והוא גם לא פיטר עדיין אף אחד. האם זה הרעת תנאים? אני מבולבלת..., מה עלי לעשות? תודה מראש

שלום רב, השאלה מדוע לא קידם אותך היא קריטית. נדרשת הוכחה שלא קודמת בשל הריונך. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה