חזרה לאחר חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

21/10/2009 | 11:02 | מאת: שרית

שלום רב, אני עומדת לסיים חל"ת. במהלך שש השנים האחרונות עבדתי כעובדת קבלן בחברה ליד הבית (רחובות). כחודשיים לפני הלידה בעקבות המצב הכלכלי לא הייהת מספיק עבודה ונאלצתי לעבוד פעם או פעמיים בשבוע אצל המעסיק שלי בפתח תקווה. כעת, אין עבודה כלל בחברה שבה עבדתי ומעסיק שלי רוצה שאעבוד כל השבוע בפתח תקווה. אני לא מעוניינת בזה בשל המרחק מהילדים. האם הוא יכול לחייב אותי לנסוע לפתח תקווה? לתשובתכם אודה, שרית

שלום רב, הוא לא יכול לחייב אותך לנסוע לפתח תקווה. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה