התפטרות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

17/10/2009 | 15:16 | מאת: דנה

שלום, אני עובדת במקום עבודתי שנתיים וחצי ילדתי לפני 7 חודשיים אתמול הודעתי על התפטרותי מהעבודה לצורך טיפול בילדה מאחר וכרגע יש בעיה וחסרה מזכירה נוספת נתתי חודש ו-15 יום ליום עזבתי את העבודה שאומר שבתאריך 1.12.2009 אני כבר לא בעבודה. שהתפטרתי לא צייניתי את עניין הפיצויים מרוב לחץ האם זה דבר ברור מאליו{אני עובדת במשרד עו"ד שמתעסק גם בדיני עבודה}, -האם אני צריכה לרשום מכתב התפטרות? -תוך כמה זמן מיום הודעתי על התפטרות אני עפ"י חוק מקבלת את הפיצווים מהמעביד? ביום שהסיים את עבודתי אני בדיוק 8 חודשים ושבוע וחצי לפני 9 חודשיים אחרי לידה {זה לא גבולי? או שלפי תאריך ההתפטרות 15.10 מחשבים? הודה על תשובה מהירה כי אני כל כך במתח... תודה

שלום רב יש צורך בהודעת התפטרות בכתב אלא אם כן ישנה ראיה על הודעת ההתפטרות בדרך אחרת או שאין ויכוח שהתפטרת. מציעה לך לגשת ולברר את העניין במהירות עם מעסיקך. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה